mandag den 16. juli 2012

Løber

Nej det er ikke fordi jeg løber, måske man skulle for at få varmen her i sommer.
Jeg er blevet færdig med at brodere fødselsdagsløberen.

Ellers har jeg lavet en kurv af nogen pil som jeg havde i fryseren, det trængte også til at blive brugt, det har vist nok været tøet op og frosset igen nogle gange.
Det sidste billede er ikke blevet så godt men er fra mor og fars hus hvor rosen "Flammentanz" viser sig fra sit bedste "look".

Ha en fortsat god aften.

4 kommentarer:

 1. Hej Dorte
  Sikken en fin løber. Den kunne da godt inspirere mig til lidt mere broderi. Hvor har du fundet mønsteret?
  Kender godt det der med pil der trænger til at blive brugt. Det fik du da en fin kurv ud af.
  Kh. Hanne

  SvarSlet
 2. Hej Hanne
  Det var også et overskueligt broderiprojekt at lave.
  Mønstret er fra Permin og har design nr. 68-1102, du må gerne låne mit mønster, men stof og garn og mønster var i samme pakke til 298 kr.
  Kh. Dorte

  SvarSlet
 3. Hej Dorte. Ferien i Harzen er en udfordring ren vejr mæssigt. I dag har vi været på Bloksbjerg, tog toget derop og gik 10 km tilbage. Det regnede i perioder så meget at vi var ved at drukne. Nu har vi slået os ned i Wernigerode. en by med 60 restauranter så om lidt bliver det svært. Sikken en flot løber den har nok været på bordet til Jans fødselsdag. Tillykke med det. Kurven er også blevet flot. Vi snakkes ved Hilsen fra Lene A

  SvarSlet
 4. Hej Dorte
  Nu er jeg altså i krise.... Jeg mangler 1 eller 2 tråde af den højrøde for at gøre min løber færdig. Skulle jeg være så heldig du har en stump i overskud?
  Kh. Hanne

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar